دسته‌بندی نشده

راهنمای جامع تعمیر کمک گیربکس

راهنمای جامع تعمیر کمک گیربکس
تعمیر کمک گیربکس از تعمیرات مهم در حوزه خودرو و مکانیک خودرو است. در یک تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک حرفه ای، تمام نیاز شما از یک تعمیر حرفه ای در نظر گرفته می شود. این نیاز می تواند شامل برطرف کردن صداهای مختلف گیربکس یا مشکلات گیربکس در تعویض دنده یا کشش باشد.
در این مقاله از مقالات گیربکس لاین، می خواهیم به آموزش تعمیر کمک گیربکس بپردازیم. این آموزش می تواند جنبه های مختلفی را در بر بگیرد؛ پس پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا شما را با تعمیرات کمک گیربکس به طور کامل آشنا کنیم.

چرا نیاز به تعمیر کمک گیربکس داریم؟
می دانیم که گیربکس ها جزو قطعات بسیار مهم و اصلی در موتور خودرو به شمار می روند. این قطعات باید همیشه مراقبت شوند تا کمترین خطرات ممکن، آنها را تهدید کنند. در بررسی کمک گیربکس های مختلف، شاهد مشکلات مختلفی برای آنها هستیم. این مشکلات شاید در ابتدا کوچک باشند، اما در ادامه می توانند باعث خرابی های بیشتر و پرهزینه تر شوند.

مشکلات کمک گیربکس ها می توانند باعث مختل شدن کل سیستم انتقال نیرو شوند. این مشکلات در ابتدا که کوچک هستند باید رفع شوند. بهتر است در ابتدا که کوچکترین صداهای ناهنجار یا عملکرد نامناسب از این گیربکس ها می بینید، اقدام به تعمیر آنها بکنید.

به چه دلایلی کمک گیربکس دچار خرابی می شود؟
در یک تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک می توان انواع مختلفی از مشکلات کمک گیربکس ها را مشاهده کرد. این مشکلات می توانند به دلایل مختلفی رخ داده باشند. قبل از شروع تعمیرات کمک گیربکس، باید ابتدا تمام این دلایل را بشناسید، عیب یابی کمک گیربکس را به خوبی انجام دهید و سپس به سراغ انجام مراحل تعمیر بروید.

به عنوان بخش مهمی از آموزش تعمیر کمک گیربکس، شناخت خرابی ها می تواند کمک شایانی به رفع مشکلات شما بکند. البته دلایل مختلفی وجود دارند که ممکن است کمک گیربکس ها خراب شوند و نیاز به تعمیر داشته باشند؛ برخی از مهم ترین این دلایل عبارت اند از:

عدم مراقبت و رسیدگی منظم به این بخش مهم انتقال قدرت در موتور
عدم توجه به صداهای ناهنجار و غیر طبیعی در مدت زمانی طولانی
عدم رعایت تعویض دنده ها به موقع و با نظم
کار کشیدن بیش از ظرفیت کمک گیربکس در استفاده های طولانی مدت
و…

تمام این موارد شاید در همان ابتدا باعث خرابی کمک گیربکس نشوند، اما قطعا در مدت زمان های طولانی و در دفعات زیاد، می توانند خرابی های زیادی به بار آورند. مسلما هر چه میزان خرابی کمک گیربکس شما بیشتر باشد، هزینه تعمیرات کمک گیربکس هم بیشتر خواهد شد.

چگونه مانع از خرابی کمک گیربکس شویم؟
کمک گیربکس با وجود مقاومت بسیار بالا در برابر فشار و ضربه و عملکردهای سنگین، می تواند بسیار حساس هم باشد. معمولا حساسیت کمک گیربکس ها به این دلیل است که این قطعات همیشه در حال فعالیت هستند و هر وقت شما بخواهید حرکت کنید و از نیروی مازاد بهره ببرید، این بخش فعال است. این یعنی کمک گیربکس ها در انتقال نیرو بسیار تاثیرگذار هستند.

خرابی های کمک گیربکس ها بسیار شایع اند؛ اما می توان با انجام دادن چند نکته ساده، از آنها به خوبی جلوگیری کرد. این نکات عبارت اند از:

۱- رانندگی آرام و بدور از هیجان

رانندگی بدون فشار، هیجان و با آرامش، می تواند تضمینی بر عمر بالای کمک گیربکس شما باشد. این مهم هنگامی می تواند تجلی بیشتری بیابد که شما در استفاده های طولانی مدت هم بتوانید روی کمک گیربکس خود حساب باز کنید.

۲- تعویض دنده ملایم

تعویض دنده ملایم یکی دیگر از اقداماتی است که برای سالم نگه داشتن کمک گیربکس و خود گیربکس می توانید انجام دهید. این کار می تواند باعث کاهش خرابی های احتمالی و یا باعث کاهش شدت خرابی ها شود.

۳- سرویس های دوره ای به موقع

سرویس های دوره ای از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از خرابی های بسیار زیاد و شایع کمک گیربکس ها هستند. این سرویس ها باعث می شوند تا کمک گیربکس شما سالم باقی بماند. هزینه های تعمیرات ریز و ضروری کمتر شوند و در استفاده های طولانی مدت، خیالتان از بابت عملکرد مناسب کمک گیربکس راحت باشد.

۴- انتخاب بهترین متریال هنگام تعمیر

اگر به هر دلیل نیاز به تعمیر این بخش از خودروی خود داشتید، سعی کنید از بهترین متریالی که در بازار می بینید استفاده کنید. متاسفانه بسیاری از افراد، نسبت به انتخاب متریال با جنس بهتر تردید دارند. این تردید ها در نهایت منجر به کاهش عمر مفید قطعات در استفاده های مختلف خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *